AbyMovie

opname

Wilt u ook een levensportret laten maken? Goed idee. Want AbyMovie vertelt uw verhaal , persoonlijk en overtuigend. Een video brengt uw boodschap tot leven en is perfect om te delen met familie en vrienden. Een video is de ideale manier om uw verhaal in de spotlight te zetten.

Een goed levensportret hoeft niet duur te zijn. AbyMovie maakt inspirerende en waardevolle levensportretten voor senioren en mensen met een ongeneeslijke ziekte. Samen bekijken we op welke manier u zichzelf wil laten portretteren. Welke vorm bij u past. Samen vereeuwigen we uw leven voor uw nabestaande.

AbyMovie werkt altijd persoonlijk, betrokken en creatief. Samen met de opdrachtgever zorg ik voor een origineel en mooi eindresultaat dat anderen raakt. Bel of mail gerust voor al uw vragen.

AbyMovie werd in 2014 opgericht door mij Marije Hopman. Ik volgde onder meer de opleidingen CAMJO (camerajournalist) 2B (docu non fictie)en RCM( regie, camera en montage) bij Open Studio in Amsterdam. Ik kreeg het idee om levensportretten op video te maken, na mijn eerdere werkzaamheden in de zorg voor senioren. En omdat mijn moeder overleed aan de gevolgen van kanker. Ik weet uit eigen ervaring, hoe belangrijk het is om iemands stem nog te kunnen horen en bewegend beeld te hebben. Over mijn rouwproces maakte ik een korte film.

Ik werk graag nauw samen met de u. Zo ontstaat er een mooi en persoonlijk document. Kijk onder portfolio voor recent werk. De mogelijkheden voor levensportretten eindeloos. Bel of mail voor een vrijblijvende kennismaking.