AbyMovie

Eigenaar AbyMovie maakt video

Wilt u ook een bedrijfsvideo laten maken? Goed  idee. Want AbyMovie vertelt uw verhaal bondig, persoonlijk en overtuigend. Een korte video brengt uw boodschap tot leven en is perfect om te delen op social media. Online video is de ideale oplossing om uw bedrijf in de spotlight te zetten.

Een goede videoproductie hoeft niet duur te zijn. AbyMovie maakt inspirerende bedrijfsvideo’s en videoportretten voor kleine ondernemingen en zzp’ers die zichzelf krachtig willen presenteren. Naast bedrijfsvideo’s zijn wij gespecialiseerd in het vastleggen van levensverhalen op video.

AbyMovie werkt altijd persoonlijk, betrokken en creatief. Samen met de opdrachtgever zorgen wij voor een origineel en mooi eindresultaat dat anderen raakt. Bel of mail gerust voor al uw vragen.

AbyMovie werd in 2014 opgericht door Marije Hopman. Ze volgde onder meer de opleidingen camjo (camerajournalist) 2B (docu non fictie)en RCM( regie, camera en montage) bij Open Studio in Amsterdam. Ze werkt graag nauw samen met de opdrachtgever. Zo ontstaat er een mooi en persoonlijk document. Kijk onder portfolio voor recent werk.De mogelijkheden voor videoportretten en bedrijfsvideo’s zijn eindeloos. Bel of mail voor een vrijblijvende kennismaking.