Bedrijfsfilm

Bedrijfsfilm  van tattooshop

Bedrijfsfilm

Bedrijfsfilm? Wil je je producten of diensten meer onder de aandacht brengen? Een bedrijfsfilm werkt beter dan een tekst!

Het plaatsen van een video op je website heeft vele voordelen:

  • klanten nemen bewegend beeld beter op dan een tekst: het blijft beter hangen, waardoor ze langer op de website blijven
  • Met een video kun je je boodschap op een bondige manier overbrengen en trek je de aandacht
  • Met een video op uw website bent u voor zoekmachines beter vindbaar

Een klassiek voorbeeld hiervan is Coolblue. Door het maken van behulpzame video’s die de keuze makkelijker maakt voor de klant, is Coolblue uitgegroeid van een kleine webshop naar een grote webgigant die met Bol.com concurreert. Daarbij is het gebruik van video een belangrijke strategie.

Maar hoe zet je een video in voor jouw bedrijf?

AbyMovie maakt professionele en betaalbare video’s voor kleine ondernemers en zzp érs. Video”s die jouw boodschap op een overtuigende manier kan overbrengen naar klanten. Met een bedrijfsfilm laat je de menselijke kant van je bedrijf zien en dat raakt klanten. Wij zijn er bij van A tot Z. Van het bespreken van de ideeën, het script en de uiteindelijke opnames of opname-dagen. Ook verzorgen wij de montage en het aanleveren van de video. Het aanleveren van de video kan op verschillende manieren. AbyMovie bestaat uit één persoon waardoor er direct persoonlijk contact is. Na iedere stap wordt er met u overlegd, zodat u nauw betrokken bent bij het maken van uw video. Wilt u meer weten, heeft u vragen of wilt u een prijsopgave aanvragen? Neem dan contact op via het contactformulier of telefonisch.

Bekijk hier een voorbeeld van de bedrijfsfilm van House of Tattoo’s: https://www.houseoftattoos.nl