Videoproductie

videoproductie

Wat is een videoproductie

Een  videoproductie is  een  video  waarin je  iets  uitgelegd. Of om  de kijker te informeren  en  zelfs  te vermaken. Zakelijk is een video zeer  geschikt  om te gebruiken als  middel  voor  de  marketing. En of  de communicatie, voor je bedrijf. Of je nu een klein bedrijf  bent of  zzp ér,  met een  video is direct zichtbaar  wie je bent en wat je  doet.video blijft beter hangen dan tekst.

soorten  videoproducties 

Een  videoproductie, kan een bedrijfsfilm  zijn maar ook  een  levensportret,  videoportret. De  soort van de videoproductie hangt  van  het   bedrijf . Een zzp ér  kan  er  ook voor kiezen om  een videoportret te laten maken. videoportret is meer persoonlijk.

AbyMovie vind het belangrijk, dat een video toegankelijk is . Dat geld voor zowel kleine bedrijven zzp érs en ook voor particulieren. In een videoproductie wordt iets uitgelegd. of dient om te vermaken of informeren.

Video een mooi medium, om je boodschap over te brengen. Film blijft beter hangen dan tekst. Met een video op je website, of  anderen social  media  kanalen zorg je er voor dat er meer bezoekers aantrekt. Een filmpje van 2 minuten, kan al goed werken .Het filmpje bevat de informatie die nodig is om je klanten duidelijk te maken waar je voor straat en wat je voor product of dienst verkoopt.

Filmen tijdens COVID19

Filmen tijdens COVID  19

Filmen tijdens COVIDI9? Ja dat is mogelijk. Maar dat vraagt natuurlijk om enige uitleg. Als iemand bijvoorbeeld een levensportret wil laten maken. Van vader , moeder of van zich zelf. Dan vindt er telefonisch of via whatsapp een voorgesprek plaats. In dat gesprek bespreken we wat ik kan bieden. En wat de mogelijkheden zijn. U kunt bijvoorbeeld kiezen om foto’s of voorwerpen te gebruiken in de film.

filmen tijdens COVID 19 gebeurt op gepaste afstand en met de nodige voorzorgsmaatregelen omtrent hygiëne .

AbyMovie heeft in deze onzekere tijden COVID19 , een oplossing om uzelf of uw bedrijf te presenteren. Juist nu kan een bedrijfsfilm of videoportret er aan bijdragen dat u online klanten kunt krijgen.

Het is ook mogelijk om videoboodschap te laten maken zodat u uw werknemers en/of klanten kunt informeren. De videoboodschap kan op elke gewenste plek woorden opgenomen. Ongetwijfeld zal u minder omzet draaien, tijdens de huidige periode. Dus het ondernemen vraagt ook enige creativiteit van u als ondernemer. Ik wil hier graag bij helpen, omdat ik het belangrijk vind dat mensen elkaar kunnen helpen, en zeker in deze tijd.

Ik als zzp’er en videodemomaker, weet hoe belangrijk het is om je in deze tijd te presenteren. Daarom heb ik een actie voor ondernemers en particulieren. En wel deze: u kunt zelf bepalen wat u wilt betalen, voor een van onze diensten, uiteraard wel voor een evenredige prijs. Van te voren kunnen we aan de hand van uw wensen tot een mooie prijs komen waar we allebei blij mee zijn. Zo helpen wij elkaar in deze moeilijke tijd. Ook maakt AbyMovie een gratis film van een minuut voor op instagram of facebook. Wilt u meer informatie over deze actie of wilt u een prijsopgave over onze diensten of over de actie, neem dan geheel vrijblijvend contact op .