Filmen tijdens COVID19

filmen

Filmen tijdens COVIDI9?

Filmen tijdens COVIDI9? Ja dat is mogelijk.Maar dat vraagt natuurlijk om enige uitleg, Als iemand bijvoorbeeld een levensportret wil laten maken. Van vader , moeder of van zich zelf. Dan vindt er telefonisch of via whatsapp een voorgesprek plaats. In dat gesprek bespreken we wat ik kan bieden. En wat de mogelijkheden zijn. U kunt bijvoorbeeld kiezen om foto’s of voorwerpen te gebruiken in de film. COVID19

Filmen COVID19 gebeurt op gepaste afstand en met de nodige voorzorgsmaatregelen omtrent hygiƫne .

AbyMovie heeft in deze onzekere tijden COVID19 , een oplossing om uzelf of uw bedrijf te presenteren. Juist nu kan een bedrijfsfilm of videoportret er aan bijdragen dat u online klanten kunt krijgen.

Filmen tijdens COVID19

Het is ook mogelijk om videoboodschap te laten maken zodat u uw werknemers en/of klanten kunt informeren. De videoboodschap kan op elke gewenste plek woorden opgenomen. Ongetwijfeld zal u minder omzet draaien, tijdens de huidige periode. Dus het ondernemen vraagt ook enige creativiteit van u als ondernemer. Ik wil hier graag bij helpen, omdat ik het belangrijk vind dat mensen elkaar kunnen helpen, en zeker in deze tijd.

Ik als zzp’er en videodemomaker, weet hoe belangrijk het is om je in deze tijd te presenteren. Daarom heb ik een actie voor ondernemers en particulieren. En wel deze: u kunt zelf bepalen wat u wilt betalen, voor een van onze diensten, uiteraard wel voor een evenredige prijs. Van te voren kunnen we aan de hand van uw wensen tot een mooie prijs komen waar we allebei blij mee zijn. Zo helpen wij elkaar in deze moeilijke tijd. Ook maakt AbyMovie een gratis film van een minuut voor op instagram of facebook. Wilt u meer informatie over deze actie of wilt u een prijsopgave over onze diensten of over de actie, neem dan geheel vrijblijvend contact op .