Levensportret ongeneeslijk zieken

Wat is een levensportret voor ongeneeslijke zieken

Een levensportret voor ongeneeslijk zieken is een video waarin de hoofdpersoon de balans van zijn of haar leven opmaakt en persoonlijke ervaringen deelt, op video als herinnering voor nu of later .

voor wie is een levensportret

Mensen die ongeneeslijk ziek zijn, de familie, en naasten . Een levensverhaal op video kan ook als mooie herinnering dienen als iemand een ernstige ziekte heeft, of ongeneeslijk ziek is. Zo blijft de persoon in woord en beeld vereeuwigd.

Waarom zou je het willen

Als u ongeneeslijk ziek bent, is een levensportret een geweldige manier om uw (jonge) kinderen een sprekende herinnering van u te geven.
Zo kunt u vertellen wat voor u de leukste momenten waren en welke activiteiten je het liefste samen ondernam.
In het levensportret kunt u het ook hebben over belangrijke levensgebeurtenissen die uw kinderen waarschijnlijk nog gaan meemaken, en waar u dan niet meer bij bent, denk aan een huwelijk een diploma, het moment dat ze zelf kinderen krijgen.
Met het levensportret zorgt u ervoor dat uw kinderen (en kleinkinderen) kennis kunnen maken met wie u bent en was.

wat is de meerwaarde

U wilt uw herinneringen aan bepaalde gebeurtenissen uit uw leven delen met uw partner, kinderen, familie of vrienden. familieverhalen die van generatie op generatie worden verteld blijven bewaard. Maar ook levenslessen die u aan uw kinderen wil meegeven.

Hoe word een levensportret voor ongeneeslijke zieken gemaakt

De lengte van het portret is tussen de 15 minuten tot een uur. De inhoud van een levensverhaal op video, bespreken we samen. U kunt zelf bepalen, welke voorwerpen en / of foto’s u wilt gebruiken. In het voorgesprek worden de wensen en de mogelijkheden besproken.

Na de opnames ga ik monteren en is de film in ongeveer een week klaar. De opnamen kunnen bij u thuis worden gemaakt, maar ook op een andere locatie. De film wordt op een USB-stick aangeleverd. Daarnaast is het ook mogelijk om de film op een M- disk te zetten.

Wat zijn de kosten

De kosten voor een levensportret voor mensen die ongeneeslijke zieke zijn op video zijn vanaf €450. Dit is inclusief btw. het voor gesprek om te filmen, de eerste montage de definitieve montage en het afleveren van de video. Heeft u vragen over het proces? Neem dan contact met mij op, (per mail of telefoon) ik beantwoord graag al uw vragen.