Videoproductie

video

Wat is een videoproductie

Een  videoproductie is  een  video  waarin je  iets  uitgelegd. Of om  de kijker te informeren  en  zelfs  te vermaken. Zakelijk is een video zeer  geschikt  om te gebruiken als  middel  voor  de  marketing. En of  de communicatie, voor je bedrijf. Of je nu een klein bedrijf  bent of  zzp ér,  met een  video is direct zichtbaar  wie je bent en wat je  doet.video blijft beter hangen dan tekst.

soorten  videoproducties 

Een  videoproductie, kan een bedrijfsfilm  zijn maar ook  een  levensportret,  videoportret. De  soort van de videoproductie hangt  van  het   bedrijf . Een zzp ér  kan  er  ook voor kiezen om  een videoportret te laten maken. videoportret is meer persoonlijk.

AbyMovie vind het belangrijk, dat een video toegankelijk is . Dat geld voor zowel kleine bedrijven zzp érs en ook voor particulieren. In een videoproductie wordt iets uitgelegd. of dient om te vermaken of informeren.

Video een mooi medium, om je boodschap over te brengen. Film blijft beter hangen dan tekst. Met een video op je website, of  anderen social  media  kanalen zorg je er voor dat er meer bezoekers aantrekt. Een filmpje van 2 minuten, kan al goed werken .Het filmpje bevat de informatie die nodig is om je klanten duidelijk te maken waar je voor straat en wat je voor product of dienst verkoopt.