Videoportretten

Levensverhalen

video van uw levensverhaal

Zou het niet mooi zijn om uw levensverhaal of dat  van  uw vader, moeder of andere dierbare vast te leggen op video? AbyMovie maakt een onvergetelijk tijdsdocument voor uzelf en de hele familie. Aan de hand van foto’s, brieven, boeken en andere voorwerpen vertelt u uw verhaal en halen we herinneringen op. Van te voren bespreken we hoe we uw levensverhaal in beeld brengen. De opnames kunnen bij u thuis worden gemaakt, maar ook op andere locaties. De film word op een usb stick afgeleverd.

Videoregistratie

uw receptie of evenement  in beeld

Wilt u  uw receptie, evenement of feest vast laten leggen op video? AbyMovie  maakt een mooie en betaalbare registratie van uw evenement, receptie of feest. Met een videoregistratie van uw receptie, evenement of feest heeft u altijd de mogelijkheid om terug te kijken op deze gebeurtenis. U kunt uw beelden ook op uw website of social media kanalen plaatsen.Samen bespreken we van te voren uw wensen en de mogelijkheden.

Bedrijfsvideo

videopresentatie over uw bedrijf

Steeds meer bedrijven zetten een korte promotievideo op hun website. Dat is niet zo vreemd, want mensen kijken liever naar een video dan naar een tekst op een scherm. Video is de ideale manier om snel en in geuren en kleuren uw bedrijf te presenteren. AbyMovie maakt aansprekende bedrijfsvideo’s voor kleine ondernemers, zzp’ers en de meest uiteenlopende organisaties. Video’s die uw bureau,studio of winkel tot leven brengen en nieuwe opdrachtgevers inspireren om kennis te maken. Wil je meer klanten bereiken? Maak dan nu kennis met AbyMovie voor een bedrijfsvideo die werkt.

Kunstenaars

de kunstenaar en zijn werk

Een kunstwerk spreekt voor zichzelf. Maar wie is de kunstenaar? Hoe is het werk tot stand gekomen? Welke verhalen gaan er schuil achter de kunstwerken? AbyMovie maakt sfeervolle kunstenaarsportretten die uw oeuvre en manier van werken bondig in beeld brengen. Dat kan op allerlei manieren. Bijvoorbeeld door een interview, door u aan het werk te zien op uw atelier of door een impressie van een expositie. Samen bepalen we vooraf wat we filmen. Het eindresultaat is een inspirerende korte film over de kunstenaar en zijn werk,ideaal om te delen op social media en als promo op uw website.